Triodos Bank

Terug

Beleggen voor een toekomstdroom én…

We hebben allemaal toekomstdromen. Voor onszelf én voor een ander. Ook op financieel gebied. Want zou het bijvoorbeeld niet heerlijk zijn als je kinderen met wat extra’s aan hun studie kunnen beginnen? Of dat je nóg meer kunt genieten van je oude dag? Met beleggen maak je kans op een hoger rendement dan op je spaarrekening. Maar je beleggingen kunnen ook minder waard worden. Beleg daarom altijd met geld dat je niet direct nodig hebt, maar voor langere tijd kunt missen.

Meer weten of direct aan de slag? Wij helpen je graag.

Neem contact op met onze beleggingsexpert:
Mail Ron Meijer Boltjes
030 693 65 11

...beleggen in schone energie

Als je belegt bij Triodos Bank laat je je geld werken aan positieve maatschappelijke, ecologische en culturele doelen. Tegelijkertijd bouw je aan je eigen vermogen. Al onze fondsen hebben een duurzaam thema. Van gezonde voeding en eerlijke kansen tot slimme innovaties en schone energie. Welk beleggingsfonds kies jij?

Triodos Bank belegt uitsluitend in duurzame projecten over de hele wereld. Van kleine familiebedrijven tot grote innovators.

Meteen beginnen met beleggen?

Bij Triodos Bank kun je kiezen uit verschillende beleggingsfondsen. Om het je makkelijk te maken, hebben we een fondsenfilter ontwikkeld. Hiermee vind je snel informatie over de risico’s en maatschappelijke thema’s van de fondsen.

Ontdek de beleggingsfondsen

Start de fondsenfilter

Tips voor als je begint met beleggen

Beleg alleen met geld dat je over hebt
Met beleggen maak je kans op een hoger rendement dan op je spaarrekening. Maar je beleggingen kunnen ook minder waard worden. Zorg er daarom voor dat je (spaar)geld overhoudt voor onverwachte uitgaven.

Beleg voor de langere termijn
Beleg altijd met geld dat je niet direct nodig hebt, maar dat je voor langere tijd (minstens 5 jaar) kunt missen.

Spreid risico
Door in beleggingsfondsen te beleggen, spreid je je risico. Een goede spreiding over aandelen en obligaties in verschillende sectoren verlaagt het risico van belegd geld. 

Extra informatie

Lees hier meer informatie over beleggen bij Triodos Bank. Of open direct een beleggingsrekening.